O nama

Padel Montenegro je prva firma u Crnoj Gori koja se bavi uvozom I montažom terena za Padel,opreme za Padel kao i promocijom Padel sporta koji je zbog svoje vrtoglave popularnosti postao fenomen širom svijeta.

Ukoliko ste zainteresovani da koristite naše usluge i pridružite se najbrže rastućem sportu na svijetu kontaktirajte nas padelmontenegro@gmail.com

Ko čini Padel Montenegro?


Srce Padel Montenegra su njegovi osnivači Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković. Kao vrsni vaterpolisti koji su cijeli život posvetili sportu, danas žele da kroz Padel promovišu sportski stav prema životu i zdravu fizičku aktivnost širom Crne Gore.

Tim kompanije

Damjan Danilović

Damjan je sa 9 godina počeo da igra vaterpolo u ekipi "Primorac" iz svog rodnog grada Kotora. Sa 15 godina nastupio je i za prvi tim. Svoju profesionalnu karijeru gradio je u klubovima "Jadran", "CN.Marseille", "Budvanska rivijera", "Acquachiara", "CC.Ortigia", "Nuoto Catania". Višestruki je osvajač nacionalnih prvenstava i kupova, krunisanih Zlatnom medaljom u Malagi 2008. Danas Damjan sa porodicom živi u Kotoru i želi da svoj sportski duh i ljubav prema sportu razvija širom Crne Gore.

Tim kompanije

Vjekoslav Pasković

Zvanično najbolji sportista u Crnoj Gori 2009. godine, Vjekoslav Pasković, prve zaveslaje je napravio u rodnom Tivtu, započevši impresivnu karijeru koja traje i danas. Reprezentativac je nacionalnog tima Crne Gore i osvajač zlatne medalje na evropskom prvenstvu u Malagi 2008. godine. Kao standardni član državnog tima, u tri navrata je nastupao na Olimpijskim igrama (Peking 2008., London 2012. i Rio de Žaneiro 2016. godine). Za reprezentaciju je odigrao 224 utakmice i postigao 172 gola. Vjekoslav je veliki pobornik zdravog života u svakom smislu, zato i jeste odlučio da u Crnu Goru dovede novi sport u kome će uživati svako bez obzira na godine i formu.

Pogledajte našu galeriju slika

Padel - pravi hit ovog ljeta!  

Iskusite i Vi zašto je Padel NO.1 sport ovog ljeta, zakažite Vaš termin još danas!